•   Televisione online -Canali TV -Repubblica di Macedonia -Телевизија Орбис 

Canale televisivo: Телевизија Орбис
Телевизија Орбис online - Tv in diretta

Trasmissione dal sito web ufficiale
Questo canale televisivo è autorizzato e trasmesso sul sito ufficiale del canale, Clicca sul player
Телевизија Орбис
Paese:  Repubblica di Macedonia
Categoria: Notizie
4 su 5
2 voto(i)
Телевизија Орбис - Descrizione, panoramica, valutazione

Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ

Телевизија Орбис online - Tv in diretta

Здрава Телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 su 5
5 voto(i)
Канал 5 Телевизија  Repubblica di Macedonia / Televisioni locali
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 su 5
2 voto(i)
Телевизија Тера - Битола  Repubblica di Macedonia / Televisioni locali
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 su 5
1 voto(i)
Телевизија 24  Repubblica di Macedonia / Notizie
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 su 5
22 voto(i)
Ирис телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 su 5
3 voto(i)
ТВ канал ВИС  Repubblica di Macedonia / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 su 5
4 voto(i)