•   Televisione online -Canali TV -Repubblica di Macedonia -Ирис телевизија 

Canale televisivo: Ирис телевизија
Ирис телевизија online - Tv in diretta

Trasmissione dal sito web ufficiale
Questo canale televisivo è autorizzato e trasmesso sul sito ufficiale del canale, Clicca sul player
Ирис телевизија
Paese:  Repubblica di Macedonia
Categoria: Generale
2.3 su 5
3 voto(i)
Ирис телевизија - Descrizione, panoramica, valutazione

Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле Кокотов и г. Владимир Милановиќ. За прв

Ирис телевизија online - Tv in diretta

Телевизија Тера - Битола  Repubblica di Macedonia / Televisioni locali
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 su 5
1 voto(i)
Алфа ТВ  Repubblica di Macedonia / Generale
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 su 5
2 voto(i)
Ирис телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 su 5
3 voto(i)
Телма Телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 su 5
1 voto(i)
Cegrani TV  Repubblica di Macedonia / Generale
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 su 5
7 voto(i)
Интел Телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 su 5
4 voto(i)