TV Kanal 25 in diretta

Canale televisivo:TV Kanal 25

Paese: Serbia

Categoria: TV locale

0 su 5

0 voti

TV Kanal 25 guardare lo streaming in direttaa

Posetioci sajta, zajedno sa našim gledaocima, kao i javnost u celini postaje nezaobilazan filter u kreiranju poslovne i programske politike naše TV kuće.
Verujemo da ćemo se, Internet putem, redovno sretati. Namera nam je da naš sajt postane tačka naše uzajamne komunikacije.
Televizija KANAL 25 iz Odžaka postoji kao lokalna televezija od 2002 godine. Danas smo, nakon sprovedene digitalizacije,emiter sa regionalnom dozvolom i pokrajinskom pokrivenošću digitalnim signalom koji se emituje sa Crvenog Čota što je omogućilo praćenje našeg programa u etru višemilionskom auditorijumu na prostoru Vojvodine i severnom delu teritorije uže Srbije.

Paesi

  • Radio televizija Šabac osnovana je 1994. godine. Na osnovu odluke Republičke radiodifuzne agencije iz 2007. godine TV Šabac ima status regionalne televizije koja pokriva područja

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телевизија Мост (позната као ТВ Мост или само Мост) српска је телевизијска мрежа која је са радом почела 1. априла 2002. у Звечану. Телевизија је доступна на целој територији

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Radio televizija Bor je srpska regionalna radio televizija sa centrom u Boru. Program radija Bor se emituje od 30. decembra 1969. godine, a program televizije od 10. maja 1993.

    4.3 из 5

    11 голосов