•   Televisione online -Canali TV -Repubblica di Macedonia -Канал 5 Телевизија 

Canale televisivo: Канал 5 Телевизија
Канал 5 Телевизија online - Tv in diretta

Trasmissione dal sito web ufficiale
Questo canale televisivo è autorizzato e trasmesso sul sito ufficiale del canale, Clicca sul player
Канал 5 Телевизија
Paese:  Repubblica di Macedonia
Categoria: Televisioni locali
5 su 5
2 voto(i)
Канал 5 Телевизија - Descrizione, panoramica, valutazione

Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

Канал 5 Телевизија online - Tv in diretta

Македонска Телевизија 1  Repubblica di Macedonia / Generale
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 su 5
12 voto(i)
Телевизија Сонце  Repubblica di Macedonia / Intrattenimento
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 su 5
4 voto(i)
Алфа ТВ  Repubblica di Macedonia / Generale
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 su 5
2 voto(i)
Телевизија Бела  Repubblica di Macedonia / Generale
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 su 5
3 voto(i)
Cegrani TV  Repubblica di Macedonia / Generale
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 su 5
7 voto(i)
Телма Телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 su 5
1 voto(i)