•   Televisione online -Canali TV -Repubblica di Macedonia -Телевизија Тера - Битола 

Canale televisivo: Телевизија Тера - Битола
Телевизија Тера - Битола online - Tv in diretta

Trasmissione dal sito web ufficiale
Questo canale televisivo è autorizzato e trasmesso sul sito ufficiale del canale, Clicca sul player
Телевизија Тера - Битола
Paese:  Repubblica di Macedonia
Categoria: Televisioni locali
5 su 5
1 voto(i)
Телевизија Тера - Битола - Descrizione, panoramica, valutazione

ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година. Денеска со својата програма во F

Телевизија Тера - Битола online - Tv in diretta

Телевизија Сонце  Repubblica di Macedonia / Intrattenimento
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 su 5
4 voto(i)
Ирис телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 su 5
3 voto(i)
Здрава Телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 su 5
5 voto(i)
Канал 8 ТВ  Repubblica di Macedonia / Generale
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 su 5
2 voto(i)
ТВ канал ВИС  Repubblica di Macedonia / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 su 5
4 voto(i)
Интел Телевизија  Repubblica di Macedonia / Generale
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 su 5
4 voto(i)