Z1 Televizija in diretta


Z1 Televizija in diretta

Canale televisivo:Z1 Televizija

Paese: Croazia

Categoria: TV locale

0 su 5

0 voti

Z1 Televizija guardare lo streaming in direttaa

Z1 televizija (nekad Zagrebačka televizija i TV Sljeme) je lokalna komercijalna televizijska postaja iz grada Zagreba u Republici Hrvatskoj.
Druga zagrebačka televizija – TV Sljeme – s emitiranjem je započela 13. ožujka 2003. godine s koncesijom za grad Zagreb. Prvi glavni urednik bio je Branko Kuzele. Početkom 2006. godine Z1 televizija promijenila je vlasničku strukturu i uvela novu programsku shemu u kojoj se posebna pozornost obraća informativnom i zabavnom programu. Formati Z1 televizije namijenjeni su najširem spektru publike, od mladih do umirovljenika, od apolitičnih do politički angažiranih, bez razlike u rodnom ili obrazovnom smislu. Z1 televizija televizija je s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije d44-46, s radijusom vidljivosti izvan svih teritorijalnih ograničenja. S obzirom na emitiranje putem svih digitalnih platformi: Max-TV, B-net, EVO-TV, AMIS i drugi, ali i zbog vlastitog satelita kojim nekodirano emitira program, Z1 nikako se ne može ubrojiti među lokalne elektroničke medije. Brojni su naši gledatelji na cijelom teritoriju RH, ali i Hrvati u iseljeništvu kojima je Z1 u brojnim zemljama omiljena medijska veza s domovinom.

Paesi

  • Jabuka TV (nekoć Otvorena televizija, OTV), lokalna televizijska postaja koja emitira program na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Jabuka TV (OTV) je osnovan 1988.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • RTL Kockica je prvi hrvatski specijalizirani TV kanal za djecu, mlade i obitelj. U vlasništvu je RTL Grupe. RTL Kockica počela je s emitiranjem 11. siječnja 2014. godine u 11:01

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Slavonskobrodska televizija je komercijalna regionalna televizija koja svoj program digitalno emitira u D2 regiji koja obuhvaća: Brodsko-posavsku, Virovitičko-podravsku,

    4.3 из 5

    11 голосов