TV52 Ordu in diretta

Canale televisivo:TV52 Ordu

Paese: Turchia

Categoria: TV locale

0 su 5

0 voti

TV52 Ordu guardare lo streaming in direttaa

"Ordu'nun Dünyaya Açılan Penceresi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren TV 52, 2008 yılında yayın hayatına başladı. İsminden de anlaşıldığı gibi kanal Ordu ve bölgesiyle ilgili yayınlar ile ön plana çıkmaktadır. Özgün ve tarafsız yayın anlayışıyla bölge halkının takdirini kazanan TV 52, bölgeye gazete ve radyo hizmetleri de sunmaktadır.
TV 52 yayın akışı listesinde sık sık Ordu ve Karadeniz bölgesi ile ilgili programlar yayınlanmaktadır. Bunların dışında kanalda Haber, Sanat, Söyleşi, Sağlık, Siyaset, Din, Eğlence, Aktüel, Güncel, Spor, Kültür, Gezi, Teknoloji, Tarih, Otomobil ve Yemek içerikli programlar yer almaktadır.

Paesi

  • "Ordu'nun Dünyaya Açılan Penceresi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren TV 52, 2008 yılında yayın hayatına başladı. İsminden de anlaşıldığı gibi kanal Ordu ve

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Kayseri'nin en önemli yerel televizyon kanallarından biri olan Kay TV 2014 yılında kuruldu. Bölgenin en başarılı televizyon kanallarından biri olarak kabul edilen kanal yayın

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ulusal Kanal, ulusal çapta yayın yapan bir televizyon kanalı. Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz'dir. Vatan Partisi'ne yakınlığı ile bilinir.

    4.3 из 5

    11 голосов