МТВ in diretta


МТВ in diretta

Canale televisivo:МТВ

Paese: Ucraina

Categoria: TV locale

4.6 su 5

6 voti

МТВ guardare lo streaming in direttaa

Маріупольськое телебачення (МТВ) — український регіональний телевізійний канал. Створено в 1997 році. Позиціонує себе як сімейний канал, орієнтований на інтереси різних вікових та соціальних категорій телеглядачів. Зона впевненого прийому — Маріуполь, і прилеглі райони (Новоазовський, Володарський, Волноваський, Першотравневий, Тельманівський, частина Запорізької області). Мариупольское ТВ транслируется во всех населённых пунктах Приазовья и является передовой телекомпанией в регионе благодаря технической оснащенности и интеллектуальному потенциалу коллектива.

Paesi

  • 51 телеканал – один із найбільших регіональних телерадіомовників. Сьогодні – це сучасний радіотелевізійний комплекс. Має два апаратно-студійних комплекси загальною площею 700 кв.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • ВІТА – найкращий телеканал найкращого міста України – Вінниці. Яскравий, емоційний, модний, оптимістичний… Канал, який живе в ритмі міста. Тут працює креативна команда, яка добре

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Громадське – проект, який створили самі журналісти. Ми незалежні від влади, олігархів та політичних сил. Громадське належить громадянам України і є некомерційним проектом.

    4.3 из 5

    11 голосов