FEN TV in diretta

Canale televisivo:FEN TV

Paese: Bulgaria

Categoria: Musica

4.2 su 5

21 voti

FEN TV guardare lo streaming in direttaa

ФЕН ТВ е модерната музикална телевизия, която предлага ежедневен микс от най-горещите български и балкански поп-фолк хитове, както и българска фолклорна музика.
Телевизията стартира излъчването си на 12 ноември 2003 г. и вече 11 години радва своите фенове с ексклузивно програмно съдържание.
Ексклузивни премиери на едни от най-големите звезди в попфолк жанра, видеоклипове, авторски предавания и рубрики са само малка част от нещата, на които зрителиите на телевизията се наслаждават 24 часа в денонощието във SD и Full HD формат.

Paesi

  • Българска Християнска Телевизия (БХТв) излъчва от 2015 г. Основател на телевизията е евангелския пастор Благовест Белев от Ямбол. Българска християнска телевизия е дългоочаквана

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Агро ТВ е нова медия специализирана в областта на селското стопанство и агробизнес, която си поставя за цел да поднася ежедневно качествени, актуални новини и информация в помощ

    4.3 из 5

    11 голосов