БНТ World in diretta

Canale televisivo:БНТ World

Paese: Bulgaria

Categoria: Tv pubblica

4.6 su 5

6 voti

БНТ World guardare lo streaming in direttaa

БНТ Свят е международен сателитен телевизионен канал на Българската национална телевизия, предназначен основно за българите, живеещи в чужбина.

Първото излъчване на програмата е на 2 май 1999 г. под името „ТВ България“, което не бива да се бърка с кабелния канал „България Кабел“, понякога изписван и като България ТВ. Първият програмен директор на „ТВ България“ е Агнеса Василева. В началото програмата стартира с повторения на най-доброто от фонда на БНТ, на български игрални филми и на музикални програми. Музикалният сигнал на канала „Я кажи ми облаче ле бяло“ е записан специално от Теодосий Спасов.

Paesi

  • Magic TV канал за Музикални клисики в поп,рок и естрадна Българска и западна музика. Телевизията стартира на 16.12.2013 и е подходяща за всяка възрастова група. Magic TV е

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CodeFashion е специализиран портал за българска и световна мода. Code Fashion показва актуалните модни тенденценции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Регионалната телевизионна програма "Добруджа кабел" се излъчва по кабелен път от 2001 г. за град Добрич и региона. На 2 септември 2005 г. стартира и ефирната програма

    4.3 из 5

    11 голосов