•   Televisione online -Canali TV -Albania -KOHAVISION - KTV 

Canale televisivo: KOHAVISION - KTV
KOHAVISION - KTV online - Tv in diretta

Trasmissione dal sito web ufficiale
Questo canale televisivo è autorizzato e trasmesso sul sito ufficiale del canale, Clicca sul player
KOHAVISION - KTV
Paese:  Albania
Categoria: Musica
3.1 su 5
6 voto(i)
KOHAVISION - KTV - Descrizione, panoramica, valutazione

KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit" është Flaka Surroi Ko

KOHAVISION - KTV online - Tv in diretta

TVSH  Albania / Generale
Departamenti i Lajmeve në Televizionin Publik Shqiptar synon të përcjellë tek publiku me cilësi, transparence dhe paanshmëri të gjithë gamën

  • 60
2.6 su 5
6 voto(i)
Alsat Tv  Albania / Notizie
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

  • 40
2.3 su 5
9 voto(i)
RTV 21  Albania / Generale
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3.4 su 5
7 voto(i)
Alsat M  Albania / Notizie
Alsat (Alsat-M) është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut dhe vendeve të tjera të Ballkanit.

  • 60
3.4 su 5
20 voto(i)
Vizion Plus  Albania / Generale
VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve,

  • 100
4.6 su 5
3 voto(i)
Rrokum TV  Albania / Generale
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3.8 su 5
6 voto(i)